LA PAERIA DE CERVERA REP L'ASSOCIACIÓ

31-7-2019

El passat dilluns 29 de juliol, el Paer en cap, Sr. Ramon Augé, la regidora de Cultura, Sra. Roser Segura i la tècnica de turisme, Sra. M. Dolors Escudé, van rebre una representació de la junta de l'Associació d'Amics del Camí de Sant Jaume de Cervera.

La trobada va tenir un caràcter molt cordial on l'Associació va exposar els seus objectius així com els actes més importants realitzats des de la seva fundació. També, es van ensenyar una mostra de les Credencials que porten els pelegrins i dels díptics anunciadors de "l'etapa del demà".

En acabar, l'Associació va manifestar la voluntat de col·laborar amb l'Ajuntament en les activitats que puguin ajudar a promocionar la nostra ciutat de Cervera, així com també una nova ubicació de l'alberg de Cervera.

IMG 4114

L'alberg de pelegrins fa vacances.

31-7-2019

Del dia 1 al 10 d'agost l'aberg de Cervera farà vacances.

L'alternativa que s'ofereix als pelegrins  que passin aquest dies per la nostra ciutat, és l'establiment situat a la Plaça Universitat num. 15 de Cervera.

Aquest és el cartell indicador que està visible a la porta de l'alberg.

cartell alberg

Caminada del barri dels Ametllers

19-7-2019

Hem rebut del barri dels Ametllers l'anunci de la sortida nocturna del barri Ametllers, cap a La Cardosa i tornada al barri.

Caminada Ametllers

Notícia de Puicerdà

16-7-2019

Hem vist aquesta notícia que fa es refereix a la nostra amiga Núria Boltà,

Nuria Bolta

Transcripció literal de la notícia

"Ahir a la nit a Puigcerdà va tenir lloc la cloenda de la Setmana Cultural del Roser.El nou regidor de cultura, Sr. Àlex Rubio, que va ser que em va lliurar el premi com a 1r finalista amb el relat "Una nota per a Lady Gaga". Moltes gràcies a l?Ajuntament i al jurat.