Ens visita el periodista francès Sylvain Bazin

27-4-2016

El passat dia 27 d'abril ens va visitar Sylvain, un periodista francès que estava fent un reportatge sobre el Camí Català.

A través de l'Oficina de Turisme de Cervera vàrem rebre l'avís que passaria aquest pelegrí - periodista i la nostra associació va agafar l'encàrrec d'acompanyar-lo i fer que es sentís acollit a la nostra ciutat i comarca.

IMG 0645

Arribava a l'alberg de Cervera a les 17h i venia d'Igualada. Va recòrrer uns 40 km.

DSC 0005 new

A Pallerols el va anar a esperar el Jesús i li va ensenyar l'església de Pallerols dedicada a Sant Jaume.

DSC 0011 new

El Sylvain té una llarga experiència amb els camins de Santiago, ja que ha recorregut entre altres el Francès, el del Nord, el de la Plata, el Portugués... Ell publica les seves vivències a través d'articles a revistes especialitzades i en el seu blog: sylvainbazin.com

DSC 0027 new

En la visita turística que li vam organitzar, li vam ensenyar entre altres monuments el "Claustre dels Pelegrins" a l'antic Hospital Berenguer de Castelltort.

DSC 0031 new

Durant el sopar li vam explicar els fulletons de "l'etapa de demà" que donem als pelegrins, on surt tot el recorregut del Camí per la nostra comarca.

DSC 0060 new

També li van fer una explicació de la nostra pàgina web.

DSC 0046 new

La nostra companya pelegrina Vero li va fer obsequi d'unes galetes fetes per ella en forma de "vieira".

Agrair la col·laboració i el suport que hem rebut per part de la Paeria i la Regidoria de Turisme envers els pelegrins i el Camí de Sant Jaume.