Nou vial al costat de la N-II en el tram Jorba - Santa Maria del Camí

20-4-10

DSC02357

En l'etapa del Camí de Sant Jaume que va des de Jorba a Cervera, s'ha habilitat un carril paral·lel a l'antiga N-II pel pas dels Pelegrins i de les bicicletes d'un tram aproximat de 5 quilòmetres i d'una amplada de 3 metres. El carril està pintat d'un altre color, i, protegit per una tanca de fusta. D'aquesta manera, tot i caminant pel costat de la carretera, la sensació que un té és més agradable i més segura.

Esperem que això us ajudi a gaudir una mica més d'aquesta etapa que al final us portarà a la capital de la Segarra: Cervera.

DSC02366 
 Ampliació del carril bici des de Sant Genís fins a Santa Maria del Camí

Bones notícies per als pelegrins. Fa uns quants mesos, vam publicar al nostre Bloc l'acondicionament d'un vial paral·lel a l'antiga N-II des de el tram de l'Hostal Jorba fins al poble de Santa Maria del Camí.

DSC02866

En el dia d'avui, el carril, ja ha arribat més enllà de Jorba, a Sant Genís. D'aquesta manera, tots aquells pelegrins que ho desitgin, podran gaudir d'aquests 12 quilòmetres que s'han habilitat del total de carretera que hi ha en aquestes etapes del Camí de Sant Jaume.

DSC02865

Tal com es pot apreciar a la fotografia superior, aquest carril també està identificat amb el símbols del Camí de Sant Jaume: la vieira i la fletxa groga.

DSC02869

Per últim, esmentar que a l'inici i al final d'aquest carril, el pelegrí, disposarà d'unes zones de descans.