La Asociación de Amigos del Camino de Santiago de Burgos visita Cervera

La Asociación de Amigos del Camino de Santiago de Burgos visita Cervera, parada obligada en el Camí de Sant Jaume

PIC04658

El passat dia 8 de desembre de 2009, dia de la Immaculada, vàrem tenir la visita d'una setantena de persones de "La Asociación de Amigos del Camino de Santiago de Burgos".
En acabar la missa, que els diumenges i festius se celebra a la Parròquia de Santa Maria a Cervera, aquesta associació va demanar per fer-hi una visita.
Per a nosaltres, va ser una sorpresa molt agradable acollir i ensenyar part de la riquesa patrimonial de la nostra ciutat de Cervera a aquesta associació.
El Rector, Mn. Antoni Bonet, va explicar als visitants els aspectes més rellevants de l'edifici. Tothom va quedar molt satisfet de la visita i de l'acollida rebuda. La visita va acabar amb la pujada a dalt del campanar on van poder contemplar, a més a més, de les campanes, tot el paisatge que des d'aquest punt privilegiat es pot veure.
Tot seguit i, abans d'enfilar el llarg trajecte cap a Burgos, van decidir quedar-se a dinar a un restaurant de Cervera per tal de conèixer la nostra gastronomia.
És bo que les associacions d'amics del Camí de Sant Jaume es puguin trobar per compartir les vivències que tots els pelegrins tenim.

PIC04662